Despre noi

www.originall.ro isi propune sa ofere clientilor sai doar produse originale, obtinute direct de la producatorii principali.

Politica noastra este de a pune satisfactia clientilor pe primul loc, oferind produse de inalta calitate, la preturi considerabil reduse.

De ce este experienta de shopping pe www.originall.ro diferita?

In primul rand, beneficiezi de o intreaga colectie de produse ale marilor branduri, precum Ray Ban, UGG si Nike, la preturi foarte accesibile. In al doilea rand, fiecare produs comandat vine cu factura si cu propriul lui certificat de garantie pentru ca tu sa ai certitudinea ca beneficiezi de produsele originale. In maxim doua zile de la plasarea comenzii, vei avea produsul acasa, gata de a fi purtat.

Cum reusim sa ne pastram preturile asa mici?

Am preferat ca magazinul nostru sa ramana in mediul online, fara a avea o locatie fizica, astfel incat sa nu avem costuri salariale excesive si nici costuri redundante de chirie. In plus, avem o regula de aprovizionare in cantitati cat mai mari, care te avantajeaza in doua moduri:
  • obtinem astfel un discount considerabil din partea furnizorului, care se reflecta ulterior in pretul produselor;
  • avem intotdeauna stocurile pline, ceea ce inseamna ca produsele noastre sunt disponibile pentru livrare imediata.

Ce alte avantaje oferim?

Noi, cei de la www.originall.ro, stim cum e sa te razgandesti, de aceea nu iti vom pune nicio intrebare. Indiferent de motiv, poti returna produsul achitizionat in decurs de 14 zile si vei avea banii din nou in cont in maxim 3 zile de la returnarea produsului.

In plus, operatorii nostri telefonici iti stau la dispozitie pentru orice intrebare legata de procesul de cumparare sau de produsele din stoc. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la 0761.000.601.