-47% Nu este disponibil Cizme Dama, UGG, Button Metallic - Iceberg, 1019033-IRG, Gri

Ghetele Ugg Australia se numara deja de multi ani printre cele mai populare alegeri de incaltaminte, datorita designului unic si a nivelului lor de confort. In plus, ghetele sunt facute dintr-o combinatie de materiale naturale, care le sporesc calitatea si durata de viata.

Avand lana UGGpure la interior si piele naturala de ovine la exterior, ghetele UGG Australia Bailey Button Metallic sunt special concepute pentru a-ti tine de cald si a te feri de conditiile de vreme mai putin placute. De asemenea, prin lana Merino din dotare, talpicul contribuie si el la constructia calduroasa a ghetelor, pastrandu-ti mereu picioarele la un nivel optim de temperatura.

Ghetele Bailey Button Metallic au un design aparte, avand ca elemente definitorii nasturele plasat in partea laterala superioara a ghetelor, precum si banda de nuanta metalica ce contureaza ghetele. In plus, ghetele sunt de culoare alba, facandu-le usor de asortat cu orice outfit.

Marca: UGG Australia
Model: Bailey Button
Culoare: Metallic
Exterior: piele naturală - piele naturala (ovine), de antilopa
Interior: lana UGGpure
Talpic: cu incalzire, lana Merino
Colectia: UGG Bailey Bow

Specificatii
Culoare Gri
Material Piele
Material interior Lana UGGpure™
Tehnologie Treadlite UGGpure™
Tip Ghete
Stil Casual

Cizme Dama, UGG, Button Metallic - Iceberg, 1019033-IRG, Gri

  • Views: 474
  • Producător: UGG Australia
  • Cod produs: 1019033-IRG
  • Disponibilitate: Nu este disponibil
  • 1.175,00 lei
  • 620,00 lei

Opţiuni disponibile

Livrare in
1-2 zile lucratoare
Returnarea banilor
in maximum 3 zile
Factura si garantie
la orice comanda
In realitate nuantele culorilor pot diferi putin in functie de tipul dispozitivului pe care vizionati fotografiile, de intensitatea luminozitatii, precum si de setarile aparatului de fotografiat folosit la realizarea fotografiilor.